CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > L'ATM posa en marxa la compensació dels títols de transport públic

L'ATM posa en marxa la compensació dels títols de transport públic

01/07/2020

La ciutadania podrà recuperar els viatges no gaudits durant el confinament

Avui, dimecres 1 de juliol, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) engega una campanya per compensar els títols de transport públic no utilitzats a causa de l’Estat d’Alarma. En concret, s’han establert dos supòsits:

  • Les persones que van estrenar el seu títol de transport abans del 14 de març i no el van fer servir durant l’Estat d’Alarma només han de passar-lo per qualsevol màquina validadora i s’ampliarà automàticament la seva caducitat. Si es tracta d’un títol mensual, no es pot haver utilitzat entre el 14 de març i l’11 d’abril i en el cas d’un títol trimestral, entre el 14 de març i el 10 de juny. Cal tenir en compte que el nou període de validesa començarà a comptar en el moment en el qual es passi el títol caducat per una de les màquines d’accés de la xarxa. Es pot ampliar la validesa dels títols caducats fins al 31 de desembre de 2020.
  • Les persones que van estrenar el seu títol de transport abans del 14 de març i el van fer servir alguna vegada per anar a treballar o prestar un servei essencial durant l’Estat d’Alarma han de fer una sol·licitud telemàtica per conèixer si tenen dret a compensació a través del web oficial. A partir de l’1 de setembre, obtindran un títol específic amb el període de viatges al qual tenen dret. La data límit per tramitar el formulari és el 31 de desembre de 2020.  

Totes les gestions s’han de fer de forma telemàtica i en cap cas, es poden fer consultes sobre aquest tema als punts d’atenció presencials.

Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 120 53 30 o entrar al web oficial.

 

Arxivat a: General, Coronavirus
T-Casual
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/08/2020 a les 09:13h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona