CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Uns 100 infants gaudeixen del Casal d’Estiu 2020

Uns 100 infants gaudeixen del Casal d’Estiu 2020

03/07/2020

D'acord amb el protocol per a la covid-19 elaborat, s’han creat grups de convivència formats per 10 infants i un monitor o monitora referent

Tot i els entrebancs que l’Ajuntament de Torrelles ha trobat per tirar endavant el Casal d’Estiu 2020, el passat dilluns 29 de juny, el campus va donar el tret de sortida a l’onzena edició. Enguany, gaudeixen del projecte un centenar d’infants, entre els nens i les nenes d’Infantil i Primària, experimentant una important disminució dels infants participants en relació amb anys anteriors.

Seguint les indicacions de Joventut i Salut, s’ha dissenyat un protocol per a la covid-19 i s’han creat grups de convivència de 10 infants amb un monitor o monitora referent. Aquesta edició, el centre d’interès del projecte és el respecte pel planeta i tot allò que es pot fer per cuidar-lo, mantenir-lo net, preservar-lo i frenar el canvi climàtic. Setmanalment, es tracta una temàtica diferent i l’Arret, el personatge protagonista del casal, proposa reptes i activitats relacionades.

Cada dia, l’equip de monitoratge dinamitza divertides propostes com tallers, jocs de lleure, d’aigua o esportius. Al casal d’Infantil, hi ha unes piscines muntades al pati, on al matí els infants es banyen per torns. Pel que fa al casal de Primària, els nens i les nenes baixen a la piscina municipal per torns, per tal de complir amb l’aforament del recinte tenint en consideració a la resta de veïns i veïnes del municipi.

Arxivat a: General, Coronavirus
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2021 a les 12:55h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona