CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Aquesta setmana començaran les obres per reparar el col·lector de Can Güell

Aquesta setmana començaran les obres per reparar el col·lector de Can Güell

08/07/2020

La intervenció, més complexa del que va semblar en un principi, no es podia dur a terme sense l’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua

A finals de maig, es va detectar una incidència en un tram de clavegueram del carrer 28 del veïnat de Can Güell. Immediatament, els serveis tècnics municipals van fer-ne una primera avaluació i van passar la incidència a l’empresa encarregada del manteniment de la xarxa de clavegueram. Després d’unes primeres tasques de reparació, els responsables tècnics van informar l’Ajuntament de les dificultats sorgides durant la intervenció i van recomanar fer una actuació més important de la prevista en la primera inspecció, consistent en la substitució d’un tram de col·lector existent de formigó per nou de polietilè i 2 pous de registre.

Aquell mateix dia, des de l’Ajuntament es va sol·licitar permís a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), ja que el tram de clavegueram malmès es troba situat en una zona afectada per policia de lleres i requereix del seu permís per poder-hi actuar. Malgrat la insistència dels serveis tècnics municipals però, no va ser fins a finals de juny que es va rebre resposta per part de l’ACA.

En data de 23 de juny, l’Ajuntament decideix aprovar la reparació del col·lector de clavegueram Riera de Can Güell; i a 7 de juliol, es va aprovar per Decret d’Alcaldia el pressupost d’aquesta actuació amb la voluntat que l’empresa encarregada pugui començar la intervenció de forma imminent.

Des de l’Ajuntament, es vol recordar que la passada legislatura Aigües de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el mateix Ajuntament van destinar més de 500.000 € a renovar les xarxes de clavegueram de diferents veïnats del municipi, una xifra que es preveu repetir en l’actual mandat.

Arxivat a: General
Obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/09/2020 a les 13:29h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona