Sant Jordi es viu a la biblioteca

Divendres, 10 de juliol de 2020 a les 00:00
El pròxim dijous 23 de juliol, l’equipament municipal impulsarà dues propostes per celebrar la Diada

A causa de l’emergència sanitària, a l’abril, es va haver de posposar la Diada de Sant Jordi i es va decidir celebrar-la el pròxim dijous 23 de juliol. La biblioteca s'ha sumat a la proposta i a les 18 hores, oferirà una sessió especial de ‘L’Hora del Conte’ per a grans i petits amb Joan de Boer. Tot seguit, a les 19 hores, el popular actor i humorista Txavi Franquesa arrencarà riures i rialles amb un intel·ligent i divertit monòleg.

Aquest mes de juliol, però, l’equipament municipal ha programat altres activitats per gaudir de l’estiu al municipi. El dimecres 15 de juliol, a les 19 hores, la Sandra Rossi representarà el conte per a adults ‘Las travesuras de Eros’. A la mateixa hora, també s’organitzarà una festa de comiat dels clubs de lectura i conversa.

A continuació, el dimecres 22 de juliol serà el torn de la festa de comiat dels clubs de lectura infantils i juvenil. A les 18 hores, la Sílvia Molins conduirà una nova sessió de ‘L’Hora del Conte’ i a les 19 hores, es farà un taller de Booktubers pel jovent.

Com totes les activitats tenen places limitades, cal reserva prèviament al telèfon 93 689 18 36, al correu electrònic b.torrelles.pf@diba.cat o al web de la biblioteca.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26