Torrelles treballa en un Pla Educatiu de Ciutat

Dimecres, 15 de juliol de 2020 a les 00:00
Inicialment, s’ha creat una enquesta en línia per recollir la perspectiva dels veïns i les veïnes sobre la realitat socioeducativa del municipi

Actualment, l’Ajuntament es troba en el procés d’elaboració d’un Pla Educatiu de Ciutat. Amb el suport de la Fundació Ferrer i Guàrdia, el projecte vol expressar la vocació del poble com a vila educadora i pretén esdevenir un instrument estratègic i de participació. La iniciativa neix d’una visió de l’educació que va més enllà de l’àmbit escolar i dels espais formatius formals i que concep l’educació com un procés que es desenvolupa de forma continuada al llarg de la vida, que implica a l’entorn, les relacions personals, les polítiques públiques, etc.

El Pla Educatiu de Ciutat del municipi vol potenciar la relació de l’entorn agroforestal amb un projecte educatiu integral, transversal i comunitari. El primer pas és encetar una etapa de diagnosi per observar la realitat socioeducativa del poble i definir els principals reptes educatius a abordar.

Com a projecte que vol implicar al conjunt de la comunitat, l’Ajuntament fa una crida als torrellencs i les torrellenques perquè participin en aquesta diagnosi amb la qual s’engega el Pla Educatiu de Ciutat. En aquest sentit, el consistori ha elaborat un qüestionari en línia, que estarà obert fins a mitjans del mes de setembre.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:26