CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > ‘Res no es pot amagar’ és la novel·la guanyadora del X Premi Literari Delta

‘Res no es pot amagar’ és la novel·la guanyadora del X Premi Literari Delta

27/07/2020

L’autora Conxa Solans Roda proposa un retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil i després de la Segona Guerra Mundial

El X Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones ja té obra guanyadora. ‘Res no es pot amagar’ de la Conxa Solans Roda és una novel·la escrita en primera persona sobre la història sentimental d’una dona, amb perspectiva de gènere i uns personatges femenins forts i molt interessants. Es tracta d’un retrat històric del rol de les dones abans, durant i després de la Guerra Civil i després de la Segona Guerra Mundial. Històries d’exili, matrimonis de conveniència i convencions socials.

El concurs, que enguany ha estat organitzat pel Consell de Dones del Baix Llobregat i on hi col·laboren diferents ajuntaments del Baix Llobregat com el de Torrelles de Llobregat, té com a objectiu encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius i reivindicar la mirada i el pensament femení com a motors de canvi i transformació. El certamen literari bianual també vol donar veu i impulsar la presència de noves creadores en un espai literari força masculinitzat.

Com a document adjunt, es pot veure el vídeo commemoratiu d’aquesta desena edició, que conté un recull de les obres guanyadores des dels inicis del concurs i una interessant entrevista a l’autora Conxa Solans Roda.

Arxivat a: General
X Premi Literari Delta
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 15:57h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona