CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Els infants de Torrelles han gaudit d’un casal d’estiu segur

Els infants de Torrelles han gaudit d’un casal d’estiu segur

05/08/2020

Un centenar de nens i nenes han participat en aquesta activitat que ha tingut com a centre d’interès la lluita contra el canvi climàtic

El passat divendres tancava les seves portes el casal d’estiu de Torrelles. Durant cinc setmanes, un centenar d’infants han participat en aquesta iniciativa que s’ha organitzat seguint de manera estricta els protocols i les instruccions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per evitar possibles rebrots. Durant els mesos de juny i juliol no s’ha detectat cap cas positiu de COVID-19 entre els infants i el monitoratge del casal i no hi ha hagut cap incidència destacable. De fet, l’Ajuntament va fer una contractació de màxims que permetia un rati de 7 nens o nenes per monitor de referència, una xifra molt més baixa de l’exigida per l’administració catalana però, segons el consistori, necessària per a garantir la salut dels nens i nenes inscrits en l’activitat. 

En aquesta edició, el centre d’interès del casal ha estat el respecte pel planeta i la lluita contra el canvi climàtic. Com cada any, l’equip de monitoratge ha dinamitzat propostes divertides i diverses com tallers, jocs de lleure, jocs d’aigua i la pràctica d’activitat esportiva. 

Des de l’Ajuntament es vol agrair i felicitar a l’equip de monitors i monitores per la seva implicació i dedicació i esperen que les famílies tornin a confiar l’any vinent en el casal d’estiu de Torrelles que a poc a poc es va convertint en un referent a la comarca.

Arxivat a: General
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Casal d'Estiu 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona