CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Es prohibeixen les trobades de més de 10 persones en l’àmbit públic i privat

Es prohibeixen les trobades de més de 10 persones en l’àmbit públic i privat

31/08/2020

La Generalitat ha aprovat noves mesures per intentar contenir la propagació de la COVID-19 a tot el territori

La Generalitat de Catalunya ha adoptat noves mesures especials en matèria de salut pública per intentar controlar la corba de contagis de la COVID-19 i aplanar-la. La principal novetat és la prohibició de les trobades i reunions de més de 10 persones tant en l’àmbit públic com en l'àmbit privat a tot el territori de Catalunya. A partir d’ara, bars, restaurants i terrasses també han de limitar a 10 persones per taula, mantenint la distància mínima de seguretat entre les diferents taules.

Sempre que compleixin les indicacions establertes pel PROCICAT, queden excloses d’aquesta prohibició les activitats laborals, de culte i actes religiosos; els mitjans de transport públic; les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions; les activitats lúdiques i recreatives com parcs d’atraccions i parcs infantils; les activitats esportives com piscines descobertes, gimnasos i instal·lacions esportives, i biblioteques, arxius, museus i monuments.

Les persones amb símptomes de COVID-19 o que estiguin en aïllament o quarantena tenen totalment prohibit participar en trobades i reunions.

Per últim, la Generalitat recorda que cal mantenir i extremar les mesures de protecció: l’ús obligatori de la mascareta, el rentat freqüent de mans i la distància de seguretat. A més, recomana relacionar-se amb el grup estable de convivència.

Arxivat a: General, Coronavirus
COVID-19
Mesures especials per contenir la propagació de la COVID-19
Mesures especials per contenir la propagació de la COVID-19

Arxius adjunts

  • Resolució (PDF, 43 kB)
    RESOLUCIÓ SLT/2107/2020, de 28 d'agost, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 15:11h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona