CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament s’adhereix al manifest de la Diada impulsat per l’ACM

L’Ajuntament s’adhereix al manifest de la Diada impulsat per l’ACM

10/09/2020

El consistori torrellenc convida la ciutadania a omplir de senyeres els balcons per a commemorar la jornada de l’Onze de Setembre

Aquest any, la situació derivada de la COVID-19 ha obligat a reformular els actes per evitar el risc de contagi. Tot i aquest fet, Torrelles vol mantenir l’esperit de la Diada Nacional de Catalunya i convida els veïns i veïnes a penjar senyeres als balcons per a commemorar la jornada de l’Onze de Setembre. 

Així mateix, l’Ajuntament de Torrelles s’ha sumat al manifest impulsat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) per a commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Com cada 11 de setembre, l’objectiu no és només recordar la derrota de 1714 sinó posar en evidència la capacitat d’un poble de lluitar per les seves llibertats. 

Demà divendres, i com cada any, una representació municipal farà una ofrena floral a la tomba de Rafel Casanova a Sant Boi de Llobregat. El consistori torrellenc ha volgut mantenir l’homenatge al qui fou Conseller en Cap durant el setge de Barcelona malgrat que enguany l’acte serà de format reduït seguint les recomanacions sanitàries.

Arxivat a: General
Diada Nacional de Catalunya 2020

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 26/10/2020 a les 15:11h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona