CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Es recullen 170 quilos d’aliments i productes d’higiene

Es recullen 170 quilos d’aliments i productes d’higiene

08/10/2020

La ciutadania ha mostrat el seu esperit més solidari col·laborant en la campanya a favor de les persones refugiades a Grècia

Del 24 de setembre al 4 d’octubre, Torrelles va posar en marxa una campanya solidària per mostrar el seu suport a les persones afectades per l’incendi del camp de refugiats de Mòria, a Grècia. En només una setmana, es van recollir un total de 170 quilos d’aliments i productes d’higiene entre els quals no van faltar arròs, llegums, pasta, sucre, farina i altres articles com bolquers, tovalloletes humides o sabó. Aquest material es farà arribar aquesta mateixa setmana a SOS Refugiats Barcelona per tal que es pugui incloure en el contenidor que l’entitat enviarà la setmana vinent a Grècia.

L’Ajuntament de Torrelles vol agrair la col·laboració dels veïns i veïnes que, un cop més, han mostrat el seu esperit més solidari fent la seves aportacions a la campanya. Així mateix, es vol reconèixer la implicació del banc d’aliments, que ha aportat llet i llegums, als comerços BonArea, Condis i CoAliment per la seva participació, i als voluntaris de Protecció Civil.

Recordem que la campanya és només una de les accions que l’Ajuntament està duent a terme per donar suport a les persones refugiades. Fa poc més d’una setmana, el consistori va aprovar un ajut de 1.000 euros per a un projecte del Fons Català de Cooperació, que vol donar suport en temps de COVID-19 a la protecció dels drets humans per a les persones atrapades a l’illa de Lesbos.

Arxivat a: General
Campanya recollida d'aliments
Campanya recollida d'aliments
Campanya recollida d'aliments
Campanya recollida d'aliments
Campanya recollida d'aliments
Campanya recollida d'aliments
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/10/2020 a les 16:52h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona