CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament obté el distintiu per la igualtat de gènere

L’Ajuntament obté el distintiu per la igualtat de gènere

09/10/2020

La certificació reconeix la implementació de la perspectiva de gènere en les polítiques municipals

L’Associació FORGENDER SEAL, de conformitat a la Norma SG CITY 50-50, ha certificat que l’Ajuntament de Torrelles de Llobregat ha implementat el sistema de gestió de gènere per tal d’afavorir la integració de la perspectiva de gènere en les polítiques i actuacions de l’administració municipal.

Aquest reconeixement arriba després que la regidoria d’Igualtat hagi presentat un pla de compromisos a realitzar en dos anys al voltant de tres àrees de treball: el lideratge, la gestió interna i les capacitats del municipi, d’una banda; la promoció dels drets humans de les dones, de l’altra, i la promoció d’un entorn lliure de violència i discriminació.

El distintiu per la igualtat de gènere és una certificació d’àmbit internacional que permet implantar un sistema de gestió per reconèixer i certificar el compromís polític i estratègic dels governs municipals a favor de la igualtat efectiva entre dones i homes.

Arxivat a: General
Distintiu per la igualtat de gènere
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/10/2020 a les 16:52h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona