CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de la Gent Gran reprèn l’activitat de manera virtual

El Casal de la Gent Gran reprèn l’activitat de manera virtual

09/11/2020

La situació sanitària no permet reobrir l’equipament però s’han programat propostes en línia com tallers de relaxació, xerrades i reptes mentals

L’activitat presencial del Casal de la Gent Gran romandrà aturada encara un temps degut a la pandèmia. Davant aquesta situació, des de l’Ajuntament han volgut programar un seguit de dinàmiques virtuals destinades a fomentar el benestar i la salut de les persones majors de 60 anys. 

Els dimarts, a les 17 hores, s’oferirà un taller de relaxació i respiració amb música per a cultivar la serenitat. El dia 24 de novembre es farà la sessió de presentació de l’activitat. Els dijous serà el dia dels jocs i reptes mentals. També a les 17 hores, s’organitzaran dinàmiques lúdiques per al manteniment de les funcions cognitives. Aquesta proposta s’iniciarà el dia 26 de novembre amb una sessió de presentació. Finalment, alguns dimecres, a la mateixa hora,  hi haurà xerrades d’interès actual. La primera es farà el dia 25 de novembre i tractarà sobre els efectes de la COVID-19 en les persones grans. El dia 16 de desembre es parlarà de com combatre la soledat. 

Per a participar en aquestes propostes només cal tenir un ordinador, tauleta o telèfon mòbil i connexió a internet. Es farà servir la plataforma de videoconferències Zoom, amb un codi d’accés que es facilitarà en el moment de la inscripció. En cas de no disposar d’aquestes eines, es recomana posar-se en contacte amb el consistori. 

Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o de manera telefònica els dies 17, 18 i 19 de novembre de 16 a 19 hores, trucant al 93 689 15 38. Podeu ampliar aquesta informació en el díptic adjunt.

Arxivat a: General, Coronavirus
Activitats virtuals Casal de la Gent Gran

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona