CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Reunió del Consell d’Alcaldes per demanar millores en el transport públic

Reunió del Consell d’Alcaldes per demanar millores en el transport públic

19/11/2020

Torrelles ha reclamat una millora de la connexió amb l’Hospital de Sant Boi i la implementació de la tarifació social

Aquest matí s’ha reunit el Consell d’Alcaldes del Baix Llobregat per parlar sobre un estudi que pretén millorar el transport públic per carretera. El pla preveu avaluar les mancances de cada municipi amb la voluntat de poder garantir un bon servei a la ciutadania. A més dels alcaldes i alcaldesses de la comarca, a la trobada hi han assistit David Saldoni, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, i Joan Maria Bigas, director de l’àrea de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). 

Des de Torrelles s’ha aprofitar l’ocasió per a demanar una millor coordinació entre Generalitat i AMB, atès que molts dels municipis de la comarca tenen mancances derivades, en part, de la indefinició sobre quina administració en té les competències. Així mateix, s’ha reclamat una millora de la connexió amb l’Hospital de Sant Boi, sobretot pel que fa als horaris del transport. Una altra de les peticions de l’Ajuntament ha estat la implementació de la tarifació social, una mesura que suposaria un important benefici per a molts usuaris i usuàries però que encara no s’ha començat a aplicar perquè Generalitat i AMB no es posen d’acord sobre quina de les dues administracions ha de fer-ho possible. Des de Torrelles es considera una situació inadmissible i es demana una solució immediata.

Arxivat a: General
Transport públic
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona