CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > En motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, l'Ajuntament anuncia la creació del Consell d'Infants

En motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, l'Ajuntament anuncia la creació del Consell d'Infants

20/11/2020

Aquest nou òrgan ha de servir per a fomentar la participació dels nens i nenes en la vida política i social del municipi

Coincidint amb la commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants, es presenten les primeres passes per a la creació del Consell d’Infants de Torrelles de Llobregat. Des del consistori es considera que els nens i nenes han d’estar presents en el desenvolupament i la millora del poble, i és per això que es vol fomentar la seva participació en la vida política i social del municipi a través d’un consell en el qual alcalde i regidors i regidores escoltaran i tindran en compte les seves idees, reflexions i inquietuds. L’Ajuntament treballa actualment per a poder constituir aquest nou òrgan participatiu que es preveu que pugui començar a caminar el curs vinent. 

El Consell d’Infants de Torrelles estarà obert a l’alumnat de cinquè i sisè de primària dels centres educatius i també a d’altres infants de 10 a 12 anys que estiguin vinculats al teixit associatiu del municipi. La intenció és que, un cop es constitueixi aquest òrgan, es convoquin sessions mensuals  i que algunes de les seves propostes es formalitzin en un compromís polític.  

A més, per a fomentar la participació de tots els infants de la vila, s’instal·laran unes bústies a l’Ajuntament, la biblioteca i les dues escoles, on es recolliran els suggeriments dels nens i nenes de Torrelles per a millorar el municipi. 

La constitució d’aquest Consell d’Infants és, per un costat,  una més de les accions que es volen dur a terme en aquesta legislatura amb la voluntat de fer participar la ciutadania en les decisions municipals, en curs el procés de participació de joves; i per un altre, continuar amb la visió d’anar més enllà de l’àmbit escolar promogut pel Pla Educatiu Municipal en elaboració. Per tant, la constitució d’aquest Consell vol seguir el camí iniciat en aquesta legislatura.

Arxivat a: General
Logotip creat per Maria Palet
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona