CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament destina 1.000 euros a un projecte d’emergència a Gàmbia

L’Ajuntament destina 1.000 euros a un projecte d’emergència a Gàmbia

24/12/2020

La subvenció ajudarà a pal·liar les conseqüències de la COVID-19, com les dificultats per adquirir aliments bàsics i productes d’higiene

L’Ajuntament de Torrelles ha aprovat la concessió d’un ajut per un import de 1.000 euros al projecte “Emergència COVID-19 a Gàmbia” del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Aquests diners corresponen encara al 0,7 % del pressupost de l’exercici 2020 que es destinen a projectes de cooperació. 

Tot i que la propagació del virus també és preocupant al país africà, la iniciativa està més encaminada a pal·liar les conseqüències col·laterals que ha ocasionat el confinament, amb un encariment del preu dels aliments bàsics i l’aturada de l’activitat econòmica i del turisme. El govern local no té capacitat per arribar a tothom i la manca d’ingressos i d’estalvis està ocasionant que moltes famílies sense recursos passin fam i no puguin tenir al seu abast les mesures d’higiene necessàries per a combatre la pandèmia. 

El Fons Català de Cooperació preveu adquirir i repartir entre la població gambiana sacs d’arròs de 50 quilos, galons d’oli de gira-sol per cuinar, bidons d’aigua amb aixeta i pastilles de sabó per a facilitar el rentat de mans.

Arxivat a: General
Tujereng
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona