CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Més d'un miler de persones del municipi van poder saludar personalment als Reis de l'Orient

Més d'un miler de persones del municipi van poder saludar personalment als Reis de l'Orient

07/01/2021

Des de l'Ajuntament s'agraeix el treball de la Comissió de Reis, dels patges de 6è i de totes les persones voluntàries que ho van fer possible

Tot i les dificultats provocades per la pandèmia i les restriccions establertes, Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient no van faltar a la seva cita amb els infants de Torrelles la tarda del 5 de gener abans de visitar les llars del municipi carregats de regals. Prop de 1.100 persones tenien la possibilitat de saludar entre les 16 i les 21 h Melcior, Gaspar i Baltasar que, en aquesta ocasió, prescindien de la cavalcada habitual i s'establien en tres Campaments Reials situats, respectivament, a l’escola Sant Martí, a l’escola Can Coll i a l’aparcament de Cal Joc. El desenvolupament de la jornada, marcada per les mesures sanitàries necessàries per a evitar possibles contagis, va transcorre amb tota normalitat gràcies a la col·laboració de les famílies.

A nivell organitzatiu, des de l'Ajuntament de Torrelles es vol destacar i agrair el treball desenvolupat per la Comissió de Reis, per part de totes les persones voluntàries i pels patges de 6è, a més dels assistents, per fer possible la visita dels Reis de l'Orient en unes condicions tan complexes com les actuals. Els infants tenien així la possibilitat de lliurar les seves cartes als patges situats als escenaris establerts i d'interactuar, des de la distància, amb Ses Majestats.

Les persones que visitaven els campaments van seguir sense incidents les indicacions de l'organització, respectant les cues i seguint les mesures de seguretat com els grups bombolla, les distàncies i l'ús de la mascareta i de gel hidroalcohòlic. A més es va realitzar un control de temperatura.

Prèviament, tots els nens i nenes van tenir la possibilitat de fer arribar els seus desitjos per al dia de Reis gràcies al model de carta elaborat (de la mateixa manera que el ban que autoritzava la visita de Melcior Gaspar i Baltasar) gràcies al disseny de Maria Palet.

La jornada es completava amb la visita dels Reis de l'Orient, respectant també totes les mesures sanitàries, a una quarantena de famílies del municipi gràcies al grup de Blancs de l'Esplai Arc de Sant Martí.

 

Imatges cedides per Cristina González

Arxivat a: General
Fotografia: Cristina González
Fotografia: Cristina González
Fotografia: Cristina González
Fotografia: Cristina González
Fotografia: Cristina González
Fotografia: Cristina González
Fotografia: Cristina González
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/01/2021 a les 12:22h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona