CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > S’inicia l’elaboració del primer Pla Intern d’Igualtat de gènere

S’inicia l’elaboració del primer Pla Intern d’Igualtat de gènere

21/01/2021

Aquesta eina ha de permetre posar en marxa a l’Ajuntament les mesures i accions necessàries per assolir la igualtat efectiva entre dones i homes

La regidoria d’Igualtat ha posat en marxa el procés d’elaboració d’un Pla Intern d’Igualtat de la corporació local. L’objectiu és dotar-nos d’una eina estratègica de millora contínua que vetlli per garantir  l’aplicació efectiva del principi d’igualtat de tracte i d’oportunitats de dones i homes i elimini estereotips i obstacles per raó de gènere. 

Una de les primeres fases d’aquest pla, serà la realització d’una diagnosi de gènere que a través de diferents tècniques ( recollida de documentació, enquestes , entrevistes, reunions de la comissió interna d’igualtat..) identificarà els punts forts i febles de l’organització en termes d’igualtat de gènere. 

A partir d’aquesta diagnosi, es dissenyarà un pla d’acció amb les mesures necessàries per corregirles possibles disfuncions detectades, fixant prioritats i un calendari d’actuacions que han de servir, entre d’altres coses, per a promoure la sensibilització en matèria de gènere entre les persones que treballen a l’Ajuntament, introduir la perspectiva de gènere en els processos de selecció i promoció professional de la plantilla, utilitzar i fomentar l’ús del llenguatge i la comunicació no sexista i promoure la conciliació de la vida familiar i laboral.

Es preveu que l’elaboració d’aquest pla intern d’igualtat de gènere tingui una durada aproximada de sis mesos.

Arxivat a: General
Distintiu per la igualtat de gènere
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/03/2021 a les 12:48h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona