La Policia Local ofereix un nou servei de recollida mòbil de denúncies

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 00:00
Està destinat a aquelles persones que han estat víctimes o testimonis d’un delicte però tenen dificultats per a desplaçar-se a les dependències policials

La Policia Local ha posaten marxa un nou servei de recollida mòbil de denúncies amb l’objectiu de facilitar-ne els tràmits en cas d’haver estat víctima o testimoni d’un delicte. Es destina a totes aquelles persones que tenen dificultats per a desplaçar-se fins a la prefactura de la Policia Local. Per accedir al servei cal trucar als telèfons de la Policia Local 93 689 10 00 o 637 587 534.

Així mateix, el cos policial, ha implementat un servei de cita prèvia opcional per a denunciar determinats fets. L’objectiu és reduir el temps d’espera de la ciutadania i garantir les mesures de prevenció recomanades per les autoritats sanitàries. No caldrà demanar cita prèvia en casos concrets com denúncies per violencia domèstica, violencia de gènere o delictes contra la llibertat sexual.

La Policia Local fa una crida a la col·laboració ciutadana, que consideren imprescindible per conèixer els delictes i evitar-ne de posteriors.

Si creieu que heu estat víctimes o testimoni d'un delicte:

    • Aviseu immediatament la Policia Local a través dels telèfons 93 689 10 00 o 637 587 534, o al telèfon d’emergències 112 per explicar el cas. També teniu l'opció d'apropar-vos a la prefectura de la policia local de Torrelles (Av. Dolça de Provença, 20) per rebre-hi atenció.
    • Presenteu la denúncia el més aviat possible tan bon punt tingueu coneixement dels fets, encara que penseu que s'ha pogut produir fa hores o dies.
    • Sempre cal informar la policia del fet, encara que aquest no s'hagi consumat. D'aquesta manera es poden evitar altres delictes.
    • Si en el moment del fet hi ha alguna persona que hagi estat testimoni, cal que li demaneu un telèfon de contacte perquè la policía pugui localitzar-la i ampliar les dades sobre el cas.
Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28

Imatges