CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Un joc d’orientació per conèixer millor el nostre entorn

Un joc d’orientació per conèixer millor el nostre entorn

02/02/2021

L’associació Èxit [sortida d’emergència], amb el suport de l’Ajuntament, ha creat una proposta lúdica per gaudir del patrimoni natural

Amb l’objectiu que els torrellencs i les torrellenques puguin conèixer millor l’entorn natural del municipi de manera respectuosa i sostenible, l’associació Èxit [sortida d’emergència] ha creat un joc d’orientació popular pensat per a tots els públics. La iniciativa, que compta amb el suport econòmic de l’Ajuntament, vol promoure l’activitat a l’aire lliure i ofereix la possibilitat d’entrar en un sorteig trimestral d’un val de 50 euros. 

Participar-hi és molt senzill. Només cal aconseguir el díptic que trobareu als comerços col·laboradors i que també podeu descarregar en el document adjunt. Amb el mapa, caldrà trobar les fites marcades i omplir el mot encreuat amb les paraules que es trobaran al llarg del recorregut. Finalment, serà necessari dipositar la butlleta en una de urnes habilitades als comerços col·laboradors per entrar en el sorteig. 

Només s’hi pot participar una vegada per persona i ruta. El sorteig serà trimestral i el guanyador o guanyadora serà avisat per telèfon. El nom, també es donarà a conèixer a través de les xarxes socials municipals.

Arxivat a: General
Joc d'orientació popular

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona