CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien les obres de rehabilitació del col·lector de la Riera de Torrelles

S’inicien les obres de rehabilitació del col·lector de la Riera de Torrelles

05/02/2021

La primera fase del projecte inclourà el tram comprès entre la benzinera i la corba de Les Camanyes

El proper dia 8 de febrer començaran les obres per a millorar el col·lector de la Riera de Torrelles. La primera fase del projecte afectarà el tram comprès entre la benzinera i la corba de Les Camanyes, dins el terme municipal de Sant Vicenç dels Horts. Els treballs consistiran en la rehabilitació, per trams, dels tubs que donen servei per a la conducció de les aigües brutes de tot el municipi. Els conductes presenten moltes deficiències degudes a les deformacions del col·lector, a les arrels dels arbres i a les juntes deteriorades, elements que poden comportar obstruccions, una reducció de capacitat i, fins i tot, abocaments puntuals al medi de les aigües residuals. El sistema que s’utilitzarà serà respectuós amb el medi ambient. Es preveu desviar el col·lector en el tram a reparar, i restaurar o substituir els tubs, segons quin sigui el seu estat. De manera complementària s’actuarà també en tots els pous i sobreeixidors i en l’estabilització del col·lector. 

Aquesta primera fase del projecte, promoguda per Aigües de Barcelona i l’Empresa Metropolitana del Cicle Integral de l’Aigua, S.A., anirà a càrrec de l’empresa Aquambiente Servicios para el sector del agua, S.A.U. El seu cost serà d’1.202.366 € que serà finançat per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Tindrà una durada aproximada de 10 mesos durant els quals no es preveu que hi hagi afectacions al trànsit, excepte en els moments d’entrada i sortida dels vehicles de l’obra. Més endavant es posarà en marxa una segona fase del projecte que afectarà només el terme municipal de Sant Vicenç dels Horts. 

D’altra banda, del 8 a l’11 de febrer, Aigües de Barcelona ha informat que realitzarà tasques d’inspecció en la xarxa pública de clavegueram en el tram de Can Güell-Raval Mas. No hi haurà talls de trànsit però es donarà pas alternatiu als vehicles que circulin per la zona.

Arxivat a: General
Tram afectat per les obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona