CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Comptant amb la ciutadania per a millorar l'entorn de la masia de Can Coll

Comptant amb la ciutadania per a millorar l'entorn de la masia de Can Coll

08/02/2021

Escrit d'opinió de Judith Roig i Maria Vidal, regidores d'Urbanisme i Participació

Des de l’inici d’aquesta legislatura, una de les prioritats de l’equip de Govern ha estat garantir la participació activa dels torrellencs i torrellenques en la presa de decisions de tot allò que els afecta com a ciutadans i ciutadanes.

En aquesta línia, des de les regidories d’Urbanisme i Participació Ciutadana, posem en marxa un nou procés participatiu per identificar físicament i socialment els usos i possibles configuracions físiques per a l’entorn de la Masia de Can Coll.

La Masia de Can Coll és un dels elements més característics del nostre municipi per la seva centralitat i idiosincràsia. Amb la voluntat de preservar l’essència i identitat d’aquest espai, des de l’Ajuntament emprenem un nou camí que ens permetrà adaptar l’entorn a les necessitats socials i culturals del municipi.

A més a més, tots els municipis que pertanyen a l’àrea metropolitana de Barcelona, poden tenir un parc metropolità el que implica que és l’Àrea Metropolitana (AMB) qui en durà a terme el manteniment.

Des del consistori no volem un parc normal com el que poden tenir els municipis del nostre entorn, tenint en compte la història agrícola i les singularitats de l’espai.

És per això que per al desenvolupament d’aquest nou projecte, la implicació ciutadana i el treball en xarxa entre tots els actors implicats és fonamental per poder tenir una idea clara i genèrica dels punts de vista i inquietuds dels diferents col·lectius del municipi. La remodelació de tot l’espai exterior de la Masia de Can Coll tindrà un impacte en molts grups i, per tant, és necessari escoltar prèviament les propostes i opinions de totes aquelles persones que ho vulguin per construir conjuntament el Torrelles que tots i totes volem.

Arxivat a: Articles d'opinió
Maria Vidal Martínez
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona