CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ateneu Torrellenc presenta la seva programació anual

L’Ateneu Torrellenc presenta la seva programació anual

10/02/2021

L’espai té previst acollir espectacles teatrals i familiars, exposicions i un cicle de música a la fresca per a les nits d’estiu

L’Ateneu Torrellenc avança la seva programació cultural per al 2021. La primera proposta arribarà el proper 28 de febrer, a les 11.30 h, amb un espectacle familiar per a nens i nenes a partir dels 4 anys. El públic assistent podrà gaudir de Les increïbles històries del Dr. Klüpper, considerat el descobridor de l’elixir contra l’avorriment. El dia 7 de març, a les 18 h, amb motiu de la commemoració del Dia internacional de les dones, s’oferirà l’espectacle Converses amb el meu úter i altres interlocutors, amb Núria Planes. A l’abril se celebrarà el Dia internacional de la dansa. Serà el dia 25 a les 18 h quan es podrà gaudir de Nues, una nova creació de l’Esbart Maragall que barreja la tradició i la modernitat en una reflexió sobre l’evolució de la societat i els límits de la dansa com a llenguatge. El 16 de maig, a les 18 h, en Jordi Coromina i l’Òscar Intente portaran a l’Ateneu la comèdia Perduts de Ramon Madaula.

Durant el mes de juny es podrà visitar l’exposició de pintures de Germán Ruiz i, al juliol, la mostra Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya amb motiu del reconeixement per part de la UNESCO de la tècnica de la pedra seca com a patrimoni cultural immaterial. També al juliol arribarà una de les principals novetats d’aquest 2021: un nou cicle anomenat Nits d’estiu que oferirà música en directa a la terrassa de l’Ateneu.

A partir del mes de setembre es preveuen altres propostes com un espectacle de circ, una comèdia, teatre musical amb cançons i poemes de Palmira Jaquetti, l’obra La Gran A...Ventura de Marcel Gros i el lliurament dels III Premis literaris de l’Ateneu Torrellenc en el marc de la Festa Major de Sant Martí.

Aquesta programació cultural està subjecte a possibles modificacions o noves incorporacions que es puguin anar concretant durant l’any.  Les activitats s’organitzaran amb un compliment estricte de les mesures preventives per aturar la COVID-19 i amb el compromís d’adaptar-se a qualsevol requeriment de les autoritats sanitàries per a garantir un espai lliure de contagis.

Arxivat a: General
Programació 2021 Ateneu Torrellenc

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona