CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Cicle de debats per treballar en l'elaboració del Pla Educatiu de Ciutat

Cicle de debats per treballar en l'elaboració del Pla Educatiu de Ciutat

16/02/2021

Es convida la ciutadania a participar en aquestes activitats virtuals que pretenen reflexionar sobre aspectes com l’institut escola, les TIC i els espais oberts

En el marc de l'elaboració del Projecte Educatiu de Ciutat, l’Ajuntament organitza tres debats virtuals sobre temes d’especial interès en l’àmbit educatiu. Són activitats destinades al conjunt de la comunitat educativa en les quals pot participar-hi tothom sempre i quan es faci una inscripció prèvia. Els tres debats estaran conduïts per una persona especialitzada en cadascun dels temes a tractar. El primer tindrà lloc el dia 24 de febrer i es debatrà el projecte d’institut escola. Des d’una mirada pedagògica es plantejaran aspectes com quins són els reptes i les oportunitats que planteja el projecte d’institut escola en un municipi com Torrelles o quin paper haurien de tenir els projectes pedagògics i els espais dels centres. La trobada virtual comptarà amb la participació de Ricard Aymerich, mestre, psicòleg, i membre del Moviment Educatiu del Maresme i de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC).

El segon debat es farà el dia 3 de març i reflexionarà sobre els usos, els riscos i l’aprofitament de les TIC en l’educació. En aquest debat es comptarà amb la col·laboració de la Sandra Gómez, tècnica de recerca de la Fundació Ferrer i Guàrdia especialitzada en l'impacte social de les TIC i el fenomen de la Bretxa digital; infància, adolescència i educació.

Finalment, el cicle es tancarà el dia 10 de març amb un debat sobre els espais oberts. L'objectiu serà parlar del que representen els espais dels centres educatius, de la pedagogia i l’arquitectura, i dels escenaris on viuen i conviuen les comunitats educatives, amb una especial atenció a l'espai exterior com a espai educatiu. En aquest debat hi participaran la Carme Cols i el Pitu Fernández, una parella de mestres jubilats que comparteixen la inquietud de repensar els espais exteriors de les escoles amb el desig de crear entorns naturals de salut i benestar.

Per participar en aquests debats cal formalitzar la inscripció en l’enllaç adjunt.

Així mateix, es convida tothom a omplir una enquesta comunitària que s’ha posat a disposició de la ciutadania per tenir en compte les seves aportacions a l’hora d’elaborar el Pla Educatiu de Ciutat de Torrelles de Llobregat.

Arxivat a: General
Cicle de debats PEC
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/03/2021 a les 13:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona