CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > S’activa el Servei Local d’Ocupació

S’activa el Servei Local d’Ocupació

24/03/2021

Les persones inscrites a la borsa de treball poden accedir a ofertes de feina i rebre assessorament a l’hora de presentar la seva candidatura

Aquesta semana s’ha activat el Servei Local d’Ocupació de Torrelles de Llobregat, que pretén ser un referent i acompanyar els veïns i veïnes del municipi que es troben en recerca activa de feina. Si és el teu cas, pots demanar dia i hora per donar-te d’alta en el servei i, un cop inscrit a la borsa de treball, podràs accedir a les ofertes actives de la xarxa Xaloc, on trobaràs ofertes de tota la provincia de Barcelona, i presentar la teva candidatura a les empreses. 

El Servei Local d’Ocupació també dóna servei a les empreses que necessiten cobrir un lloc de feina. S’ofereix un servei d’acompanyament i assessorament a les empreses del territori en la recerca dels candidats més adients, tenint en compte les particularitats de cada organització. D’aquesta manera es dóna una resposta àgil i eficient a les empreses atenent les seves necessitats de contractació, donant suport tècnic i especialitzat en matèria d’ocupació i presentant candidatures preseleccionades de persones residents del municipi que siguin adients a cada perfil professional. 

Es pot contactar amb el Servei Local d’Ocupació de Torrelles de Llobregat enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Xarxa Xaloc
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2021 a les 12:42h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona