CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de portes obertes a l’escola bressol municipal

Jornada de portes obertes a l’escola bressol municipal

12/04/2021

El proper dissabte dia 17 d’abril, El Serralet organitza una trobada presencial per tal que les famílies puguin conèixer el centre

L’escola bressol municipal El Serralet organitza el proper dissabte, dia 17 d’abril, una jornada de portes obertes presencial. L’objectiu és que les famílies puguin conèixer les instal·lacions del centre així com al personal i el projecte educatiu abans que s’iniciï el període de preinscripció. La trobada complirà amb totes les mesures de protecció contra la COVID-19 i, precisament per això, les famílies hauran de fer una inscripció per a demanar cita prèvia a través d’aquest enllaç. Es faran grups d'un màxim de 6 persones, serà obligatori l'ús de la mascareta per als majors de 6 anys i caldrà ser molt puntual. Les persones participants estaran acompanyades en tot moment per una educadora del centre. 

Recordem que la preinscripció escolar per als infants de 0 a 3 anys es farà del 10 al 21 de maig de 2021. El dia 1 de juny es publicarà la llista amb la puntuació provisional i hi haurà del 2 al 8 de juny per a presentar-ne reclamacions. Posteriorment es farà el sorteig per resoldre l’ordre de les sol·licituds empatades a punts i el 15 de juny es publicarà la llista definitiva. El termini de matriculació s’obrirà del 16 al 22 de juny de 2021. 

Arxivat a: General
Escola Bressol El Serralet
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona