CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Resultats de l’enquesta de l’Associació de Dones Pla de les Bruixes

Resultats de l’enquesta de l’Associació de Dones Pla de les Bruixes

15/04/2021

Una vuitantena de persones han participat en l’enquesta elaborada per l’Associació de Dones Pla de les Bruixes amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat

Durant el mes de març, coincidint amb la programació del 8M, es va elaborar una enquesta per conèixer les necessitats i interessos de la població per tal de seguir impulsant accions entorn la igualtat efectiva entre homes i dones i reivindicant les situacions de desigualtat. 

Un total de 82 persones han respost el formulari, majoritàriament dones amb edats compreses entre els 36 i 64 anys, tot i que també s’han recollit les aportacions d’alguns homes. La majoria de les respostes provenen de persones que viuen al nucli urbà i a la zona de Can Güell. 

El 97,5 % de les persones enquestades assegura que coneix l’associació i una gran majoria des de fa més de 10 anys. Així mateix, un 52,5 % de les participants formen part actualment de l’entitat. Un 61 % per a participar en els tallers que s’organitzen, un 22 % perquè comparteixen les reivindicacions  i un 15 % per participar en els actes que es fan coincidint amb dates assenyalades. 

Pel que fa als aspectes a millorar, entre les respostes, el 58,54 % demana més diversitat d’activitats, xerrades i esdeveniments. L’horari de l’entitat i l’accessibilitat a l’hora de posar-s’hi en contacte han estat altres dels aspectes assenyalats. 

Finalment, s’han recollit les aportacions i necessitats de la ciutadania, entre les quals hi ha propostes com espais de trobada per a dones i de suport mutu, més oferta d’activitats de salut per a les dones, un enfortiment de la xarxa comunitària/veïnal, més oferta social i cultural i activitats d’oci i suport per a famílies, infants i adolescents. 

Des de l’Ajuntament i l’entitat, volen agrair la participació de totes les persones que han dedicat el seu temps a omplir l’enquesta. Les seves aportacions ajuden a millorar i a seguir caminant per oferir un nou espai de suport per a les dones. Així mateix, s’està acabant d’enllestir el programa Maig Salut i també es treballa en noves programacions d’activitats que incorporin els interessos referits a les enquestes.

Arxivat a: General
Logo Pla de les Bruixes
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona