CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Un programa d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina

Un programa d’activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina

15/04/2021

A les parades ubicades al carrer Major s’afegiran altres actes els dies 23 i 24 d’abril com tallers, sessions de contes, trobades de poesia i concerts

Torrelles prepara la celebració de la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina amb la voluntat de recuperar l’activitat social i cultural a la vila, però seguint les mesures de prevenció establertes per evitar contagis. El proper 23 d’abril, de 17 a 20 hores, s’ubicaran al carrer Major, en el tram comprès entre la plaça de Sant Martí i el carrer Joan Maragall, les tradicionals parades de Sant Jordi, on es vendran llibres, roses i altres productes relacionats amb la diada. Al mateix temps, la ciutadania podrà assistir a una signatura de llibres per part d’autors locals. 

Durant la mateixa tarda hi haurà també tallers de roses de paper, de clauers de Sant Jordi i de titelles de paper, per als quals serà necessari reservar cita prèvia a través de l’enllaç bit.ly/reservatorrelles, que obrirà les inscripcions divendres 16 d’abril. Els més petits podran gaudir de dues sessions de L’hora del conte a la terrassa de la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra: La princesaCap i el príncep Cor, amb Meritxell Palou, i, una hora més tard, La llegenda de Sant Jordi, amb Joan de Boer. Per participar en aquestes sessions també serà necessari demanar cita prèvia, però en aquest cas al formulari de la biblioteca o trucant al 93 689 18 36. A les 19 hores, l’Ateneu Torrellenc acollirà la presentació del llibre Sot Vell, de M. Rosa Camps. 

Les activitats per commemorar la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina continuaran dissabte 24 d’abril. Primer, amb una trobada de poesia, al Parc de Can Sostres, que vol fer un homenatge a Joan Margarit i durant la qual es farà una lectura dels seus poemes per part dels poetes Jordi Roig i Lali Ribera. Tot seguit, la ciutadania podrà gaudir de les havaneres, la rumba i els sons mariners del grup Son de l’Havana. Les places seran limitades també per a totes dues activitats. Caldrà fer reserva prèvia a través del mateix enllaç o de forma presencial al Casal de la Gent Gran els dies 17 i 18 d’abril, d’11 a 14 hores, i el dia 20 d’abril, de 17 a 19 hores.

 El mateix dissabte, a les 20 hores, joves i no tan joves podran gaudir d’un concert de rock català al pati de l’escola Can Coll amb el grup Fénok. També serà necessari fer una reserva prèvia a través de l’enllaç adjunt. Totes aquestes propostes es complementaran amb una exposició de llibres singulars que es podrà visitar al vestíbul de l’Ateneu Torrellenc del 23 al 30 d’abril.   

Per a participar en tots els esdeveniments serà obligatori complir amb les mesures de seguretat i prevenció com fer ús de la mascareta, la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat. La programació podria patir alguna variació a causa de la situació sanitària per la COVID. 

Podeu consultar el programa d’activitats de Sant Jordi i Santa Jordina en el document adjunt.

Arxivat a: General
Sant Jordi 2021

Arxius adjunts

  • Sant Jordi 2021 (PDF, 647 kB)
    Programació d'activitats per commemorar Sant Jordi i Santa Jordina
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona