Ampliem plantilla

Divendres, 16 d'abril de 2021 a les 00:00
Escrit d'opinió de Jose Antonio Gallardo, regidor de Règim intern, RRHH i Organització

Amb l’arribada d’aquest any, aprovat per ple el Pressupost 2021 i amb un procés de negociació durant el 2020 amb part dels treballadors polivalents municipals de la Deixalleria, s’ha pogut fer una ampliació de jornada que permetrà cobrir els dos centres esportius de Can Coll i Can Roig, i destinar més hores a la Deixalleria amb dos operaris. L’augment d’hores (50 hores entre els tres operaris) suposa donar un millor servei d’atenció ciutadana i de manteniment als dos centres esportius i també afavoreix el fet de poder donar més servei a la Deixalleria i poder fer substitucions amb altres treballadors municipals.

També s´ha acabat un procés de consolidació d´un operari polivalent de manteniment que donarà més estabilitat a la plantilla de la Brigada Municipal. És la primera de dues places previstes per a reforçar aquesta àrea.

També s’ha acabat un procés de selecció per a contractar un nou dinamitzador juvenil temporal per un període de 18 mesos.

També hem aprovat una oferta pública, aquest any, que inclou:

  • 1 aux. administratiu/va
  • 1 administratiu/va
  • 2 agents de la Policia Local

L´ampliació i consolidació de la plantilla és un compromís de govern per donar un servei més ampli a la nostra ciutadania.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28