CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Bars i restaurants no hauran de pagar per l’ocupació de la via pública durant el primer semestre de l’any

Bars i restaurants no hauran de pagar per l’ocupació de la via pública durant el primer semestre de l’any

23/04/2021

L’Ajuntament tampoc cobrarà la taxa als establiments comercials i/o entitats que posin una parada al carrer durant la diada de Sant Jordi

 Amb l’objectiu de donar suport a les empreses i establiments comercials i de restauració del municipi de Torrelles de Llobregat per superar la crisi econòmica ocasionada per la pandèmia, i en el marc de les mesures previstes per donar d’impuls econòmic a l’economia i empresa local durant l’any 2021 a Torrelles, l’Ajuntament ha decidit deixar sense efecte el cobrament de les liquidacions de la taxa per Ocupació de Via Pública als establiments locals de restauració pel muntatge de terrasses amb taules i cadires al carrer. Aquesta mesura s’aplicarà durant el primer semestre de l’any 2021, és a dir, entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2021.

Així mateix, amb l’objectiu de donar suport i afavorir l’activitat comercial i social al municipi durant la diada de Sant Jordi, s’ha acordat deixar sense efecte el cobrament de les liquidacions corresponent a la Taxa per Ocupació de Via Pública destinada al muntatge de parades al carrer per part dels establiments comercials i/o entitats del municipi. Aquesta mesura s’aplicarà durant la jornada del 23 d’abril de 2021 en la franja horària de 16 a 21 hores.

Arxivat a: General
Establiments de restauració
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona