CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > La plaça de l’Ajuntament s’omple de dibuixos de Sant Jordi i Santa Jordina

La plaça de l’Ajuntament s’omple de dibuixos de Sant Jordi i Santa Jordina

23/04/2021

Torrelles s’ha engalanat per celebrar aquesta diada, durant la qual els comerços locals obsequiaran la clientela amb un envàs il·lustrat per la Maria Palet

Avui la plaça de l’Ajuntament s’ha despertat plena de dibuixos de Sant Jordi i Santa Jordina, realitzats pels infants del poble. Recordem que es va fer una crida per tal que els nens i nenes de Torrelles fessin arribar les seves creacions i poder engalanar així alguns carrers i places del municipi.

Els comerços locals també han volgut celebrar la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina i durant tota la jornada obsequiaran la clientela amb un envàs per omplir amb gel hidroalcohòlic que incorpora un dibuix de Santa Jordi realitzat per la il·lustradora torrellenca Maria Palet. L’Ajuntament n’ha distribuït un miler d’unitats als establiments locals per a repartir-les fins exhaurir-ne les existències. 

Recordeu que hi ha previstes tot un seguit de propostes durant la jornada. De 17 a 20 hores, s’ubicaran al carrer Major, en el tram comprès entre la plaça de Sant Martí i el carrer Joan Maragall, les tradicionals parades de Sant Jordi, on es vendran llibres, roses i altres productes relacionats amb la diada. Al mateix temps, la ciutadania podrà assistir a una signatura de llibres per part d’autors locals. Durant la mateixa tarda hi haurà també tallers de roses de paper, de clauers de Sant Jordi, de manualitats i de titelles de paper, i els més petits podran gaudir de dues sessions de L’hora del conte a la terrassa de la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. A les 19 hores, l’Ateneu Torrellenc acollirà la presentació del llibre Sot Vell, de M. Rosa Camps. 

Les activitats continuaran dissabte 24 d’abril amb una trobada de poesia, al Parc de Can Sostres, que vol fer un homenatge a Joan Margarit, l’actuació del grup Son de l’Havana i el concert de rock català al pati de l’escola Can Coll amb el grup Fénok. Per participar en aquests actes serà necessari una reserva prèvia. Totes aquestes propostes es complementaran amb una exposició de llibres singulars que es podrà visitar al vestíbul de l’Ateneu Torrellenc del 23 al 30 d’abril. 

Arxivat a: General
Sant Jordi a la plaça de l'Ajuntament
Sant Jordi a la plaça de l'Ajuntament
Sant Jordi a la plaça de l'Ajuntament
Envàs Sant Jordi realitzat per Maria Palet

Arxius adjunts

  • Sant Jordi 2021 (PDF, 647 kB)
    Programació d'activitats per commemorar Sant Jordi i Santa Jordina
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona