CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Es realitza un taller sobre l’emergència climàtica al Casal de la Gent Gran

Es realitza un taller sobre l’emergència climàtica al Casal de la Gent Gran

28/04/2021

L’activitat, que forma part del projecte “Tenim drets, teixim llibertats”, pretenia recollir les vivències de les persones participants sobre la generació de residus

Aquesta setmana, en el marc del projecte “Tenim drets, teixim llibertats” de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), s’ha realitzat un taller anomenat L’efecte vídeo al Casal de la Gent Gran. L’activitat, de dues hores de durada, consistia en generar càpsules de vídeo al voltant de preguntes relacionades amb els efectes que l’emergència climàtica té en les nostres vides. A través de dinàmiques de reflexió, crítica audiovisual i un debat posterior sobre les conseqüències del canvi climàtic, les persones participants van explicar i compartir les seves vivències relacionades amb la generació de residus, i van veure els grans canvis que hi ha hagut fins a dia d’avui. El taller va acabar amb la gravació de petits vídeos en els quals cadascuna de les dones participants va explicar en primera persona com ha viscut l'evolució dels plàstics o els canvis en els sistemes de recollida de residus. 

Recordem que el projecte “Tenim drets, teixim llibertats” ha arribat aquest any a la seva cinquena edició amb la voluntat d’adoptar compromisos i definir una política de cooperació per frenar el canvi climàtic, un dels reptes globals que afecta tots els territoris del món i molt especialment els països empobrits que són els que més en pateixen les conseqüències. El projecte compta amb la participació dels municipis de Begues, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló, Montcada i Reixac, Montgat, Sant Adrià de Besòs, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat. 

Des de l’Ajuntament es vol donar les gràcies a totes les dones que han participat en el taller així com a aquelles persones que l’han fet possible.

Arxivat a: General
Taller Tenim drets, teixim llibertats
Taller Tenim drets, teixim llibertats
Taller Tenim drets, teixim llibertats
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona