CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del concurs de cartells de la Festa de la Cirera

Nova edició del concurs de cartells de la Festa de la Cirera

28/04/2021

Les propostes, que hauran d’incloure una representació gràfica de les cireres, es podran presentar a l’Ajuntament fins al dia 14 de maig

L’Ajuntament convoca, un any més, el concurs de cartells de la Festa de la Cirera, una iniciativa que té com a objectius impulsar la participació activa de la ciutadania en les activitats culturals que es fan al municipi i anunciar i donar a conèixer la celebració arreu del territori. La 41a edició de la festa se celebrarà els dies 5 i 6 de juny de 2021, tot i que la programació d’activitats haurà d’adaptar-se a la situació sanitària del moment. 

Les bases del concurs estableixen que és un concurs lliure d’edat i de residència, és a dir, que tothom hi pot participar. Cada persona podrà presentar un màxim d’una obra que, obligatòriament, haurà d’incloure una representació gràfica de les cireres, així com el nom de la celebració, el lloc i les dates. L’obra també ha de reservar un espai per afegir el logotip de l’Ajuntament de Torrelles i dels patrocinadors, que seran incorporats posteriorment. Les propostes presentades han de ser originals i inèdites, en format DIN-A 3 i en posició vertical. Així mateix, han de ser muntades en un suport rígid, per facilitar-ne el trasllat i l’exposició. 

El cartell guanyador s’emportarà un premi de 300 euros. El jurat valorarà la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. Els treballs s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i dimarts i dijous, de 16.30 a 19 hores . La data límit serà el pròxim 14 de maig, a les 14 hores. 

Podeu consultar les bases del concurs en el document adjunt.

Arxivat a: General
Mercat de la Cirera 2020
Concurs de cartells de la Festa de la Cirera

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 07/05/2021 a les 11:45h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona