CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Nova possibilitat d’expedir i/o renovar el DNI a Torrelles

Nova possibilitat d’expedir i/o renovar el DNI a Torrelles

07/05/2021

Una unitat mòbil de la Policia Nacional ens visitarà el proper 26 de maig per a facilitar el tràmit a les persones que no poden desplaçar-se fora del municipi

El proper 26 de maig es tornarà a oferir el servei per expedir o renovar el document nacional d’identitat al municipi. Una unitat mòbil es desplaçarà a Torrelles amb l’objectiu de facilitar el tràmit a aquells veïns i veïnes que, per diverses raons, no poden desplaçar-se fora del municipi. Hi tindran prioritat les persones grans o amb problemes de mobilitat.

En cas de voler accedir-hi, caldrà demanar cita prèvia a l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 689 00 00 a partir del proper dilluns dia 10 de maig en horari de 9 a 14 hores. Els veïns i veïnes hauran d’acudir a la cita puntualment, amb mascareta i amb l’import exacte de la taxa, que és de 12 euros. Queden exclosos d’aquesta taxa les famílies nombroses i en aquells casos en que el tràmit es fa per un canvi de domicili. Posteriorment, es podrà recollir el nou DNI el dia 28 de maig.

Recordem que en el cas de renovar el DNI caldrà portar el Document Nacional d’Identitat antic i una fotografia en color, recent, i amb fons blanc. Si hi ha canvi de domicili s’haurà de portar, també, el certificat d’empadronament. En cas de pèrdua, robatori o sostracció caldrà portar dos fotografies i la còpia de la denúncia.

En el cas de fer una primera inscripció, caldrà portar una fotografia en color, recent i amb el fons blanc, el certificat d’empadronament amb vigència de 3 mesos i el certificat literal d’inscripció de naixement amb vigència de 6 mesos expedit pel Registre Civil en el que consti que s’ha emès per a l’obtenció del DNI. Si es tracta d’una persona menor d’edat, haurà de venir acompanyada per la persona tutora legal amb el seu DNI en vigor.

Arxivat a: General
Expedició o renovació del DNI

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona