CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripció per al casal d’estiu

Obert el termini d’inscripció per al casal d’estiu

10/05/2021

Del 28 de juny al 30 de juliol s’oferiran activitats diverses, esportives i de lleure, destinades a infants i joves de P3 fins a 4t d’ESO

Aquest any se celebra la dotzena edició del casal d’estiu de Torrelles, una iniciativa que ofereix un ampli ventall d’activitats esportives i de lleure per a nens i nenes que estudien de P3 fins a 4t d’ESO. El casal començarà el dia 28 de juny i finalitzarà el 30 de juliol. Entre les propostes hi haurà excursions, tallers, jocs i activitats aquàtiques amb la voluntat que els participants es diverteixin en el seu temps de lleure i al mateix temps convisquin amb altres infants i joves.

El casal farà ús de diverses instal·lacions: el grup de grans utilitzarà l’escola Can Coll a més d’altres instal·lacions municipals; i el grup dels petits centrarà la seva activitat al CEIP Sant Martí, tot i que també està previst fer sortides a la piscina municipal. 

El termini d’inscripció s’obre dilluns dia 10 de maig i es tancaran el dia 11 de juny. Les inscripcions es faran per setmana, en cap cas per dies, amb un màxim de 60 inscrits cada setmana per poder desenvolupar les activitats previstes. El preu serà de 55 euros setmanals per als infants que participin al casal de 9 a 13 h, de 80 euros per als que ho facin de 9 a 15 h (amb servei de menjador inclòs) i 90 euros per als que es quedin de 9 a 17 hores (amb servei de menjador inclòs). S’aplicarà un 10 % de descompte als infants que s’hi apuntin les 5 setmanes. El servei d’acollida, de 8 a 9 h, tindrà un preu de 18 euros per setmana. 

Les inscripcions s’hauran de fer a través de l’aplicatiu mòbil cemcancoll.reservaplay.cat, habilitat per a fer el pagament. El rebut i la resta de la documentació requerida (butlleta d’inscripció, autorització i declaració responsable), s’hauran de presentar a l’Ajuntament de manera electrònica a través d’una instància genèrica. En cas de no poder fer la inscripció de manera telemàtica, caldrà demanar hora al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC). 

Arxivat a: General
Casal d'Estiu 2020

Arxius adjunts

 • Tríptic informatiu (PowerPoint, 126 kB)
  Consulteu tota la informació relativa a l'edició 2021 del casal d'estiu de Torrelles
 • Autoritzacions 2021 (Word, 44 kB)
  Autorització per a sortides, desplaçaments, excursions i drets d'imatge
 • Declaració responsable (PDF, 167 kB)
  Declaració responsable en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19
 • FAQs - Preguntes freqüents (PDF, 100 kB)
  Resol els teus dubtes sobre la inscripció al casal d'estiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona