CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Es licita el servei de coordinació i monitoratge del casal d’estiu

Es licita el servei de coordinació i monitoratge del casal d’estiu

11/05/2021

El projecte, que s’ha de presentar com a màxim el 25 de maig, ha d’incloure la programació d’activitats i la contractació del personal

L’Ajuntament de Torrelles ha publicat l’anunci de licitació del servei de coordinació i monitoratge del casal d’estiu per a infants corresponent a l’any 2021. L’objectiu és poder oferir als nens i nenes de 3 a 14 anys un espai i un temps per a realitzar activitats de formació, esportives i de lleure de dilluns a divendres, en el seu entorn habitual, proper i quotidià. El casal també ha de permetre que descobreixin, valorin i aprofitin la gran varietat de recursos educatius, culturals, cívics i esportius que ofereix el nostre municipi. 

La prestació del servei ha d’incloure el projecte de la programació d’activitats del casal d’estiu municipal i la contractació del grup de monitors/es i coordinadors/es necessaris per a poder desenvolupar la proposta. El procés es farà per procediment obert simplificat, és a dir, qualsevol empresa pot presentar una proposta. La data límit per a fer arribar les ofertes a l’Ajuntament és el proper 25 de maig a les 14 hores. La licitació es farà de manera electrònica a través de l'eina de preparació i presentació d'ofertes Sobre Digital integrada en la Plataforma de Serveis de Contractació Pública de Catalunya. 

Tota la informació sobre el procés i les característiques del contracte es pot consultar al perfil del contractant de l’Ajuntament de Torrelles.

Arxivat a: General
Casal d'Estiu 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2021 a les 16:19h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona