Torrelles suma esforços per lluitar contra la LGTBIfòbia

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 00:00
L’Ajuntament s’adhereix a la declaració de la Generalitat de Catalunya i organitza tallers a l’institut amb l’alumnat de 2n d’ESO

Avui, 17 de maig, es commemora el Dia Mundial contra la LGTBIfòbia. L’Ajuntament de Torrelles s’ha sumat a la declaració institucional de la Generalitat de Catalunya que reivindica la necessitat de donar resposta a tota situació de discriminació, injustícia i violència envers les persones per la seva identitat de gènere i/o orientacions sexuals i afectives.  

Des de Torrelles s’han dut a terme també altres accions per reconèixer, donar visibilitat i posar en valor les diversitats sexuals i d’expressió de gènere. Durant tota la setmana es duran a terme uns tallers amb l’alumnat de 2n d’ESO per tractar el tema de la LGTBIfòbia. Així mateix, durant els mesos d’abril i maig, a les hores del pati, s’han treballat a l’institut altres tipus de discriminacions existents a la nostra societat. Durant gairebé dos mesos, també s’ha treballat amb l’alumnat de 3r d’ESO en l’elaboració d’un curtmetratge contra la LGTBIfòbia que es presentarà al 5è concurs de curts contra l’homofòbia "Implica't! No et quedis al marge!" del Casal Lambda, una entitat que vol fomentar la producció de documents audiovisuals que contribueixin al reconeixement social del col·lectiu LGTBI.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28