CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Se celebra la 1ª Setmana de la Solidaritat i la Cooperació

Se celebra la 1ª Setmana de la Solidaritat i la Cooperació

02/06/2021

Del 7 al 13 de juny s’oferiran activitats diverses com tallers, xerrades o un acte d’agraïment al voluntariat

Torrelles celebrarà, aquest mes de juny, la primera Setmana de la Solidaritat i la Cooperació, una iniciativa que vol posar en valor totes les accions que es duen a terme al municipi en aquests dos àmbits. Del 7 al 13 de juny s’organitzaran activitats diverses i es durà a terme una campanya sota el lema ‘Construïm un món millor’ que convidarà els infants a exposar les seves iniciatives sobre solidaritat i cooperació a la plaça de l’Ajuntament.

Entre les propostes de la setmana hi haurà dimarts un taller educatiu amb l’alumnat de l’Institut a càrrec de l’ONG Open Arms. Una altra de les activitats previstes és el taller de percussió ‘Batecs del món’ per a infants de 5 a 9 anys. Es farà divendres dia 11 de juny de 18 a 19 hores al pati de Les Bruixes i caldrà inscripció prèvia a través de l’enllaç adjunt.

Un dels principals actes d’aquesta setmana solidària serà el que es farà el mateix divendres a l’Ateneu Torrellenc amb l’objectiu de fer un reconeixement al voluntariat, posant en valor el treball i l’esforç de tots els torrellencs i les torrellenques que de manera altruista dediquen part del seu temps a fer un món millor. També serà necessari fer una inscripció prèvia per assistir-hi enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

La Setmana de la Solidaritat i la Cooperació es tancarà dissabte dia 12 de juny amb un taller de cosmètica natural al pati de les Bruixes d’11.30 a 12.30 h i per al qual també serà necessari fer prèviament la inscripció en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: General
Cooperació i solidaritat
Cartell informatiu - 1ª Setmana de la Solidaritat i Cooperació

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona