CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida de la 41a Festa de la Cirera

Bona acollida de la 41a Festa de la Cirera

08/06/2021

L’esdeveniment va recuperar les activitats presencials però va ser necessari controlar els aforaments per evitar aglomeracions

Després que l’any passat la Festa de la Cirera s’hagués de celebrar de manera virtual, aquest 2021 s’han reprès les activitats presencials però amb molta precaució i amb mesures de seguretat davant la Covid que, d’una manera o altra, han condicionat la festa. 

L’espai del Mercat de la Cirera i la Fira d’Artesans es va haver de reduir i controlar-ne l’accés. Alguns visitants es van mostrar poc comprensius amb el fet que fos un recinte perimetrat i amb un recorregut d’un únic sentit de circulació, però van ser mesures que es van aplicar en funció de les limitacions establertes pel Procicat i amb la voluntat de garantir la seguretat de la ciutadania. L’afluència de visitants va ser menor atès que no es va fer difusió de la festa per evitar massificacions i prioritzar que en poguessin gaudir els veïns i les veïnes de Torrelles. 

Les activitats lúdiques es van concentrar a l’aparcament de Catalunya en Miniatura. Durant tot el cap de setmana es van organitzar activitats per als infants com jocs gegants o un circuit de cotxes caminadors. Pel que fa als espectacles, la majoria van tenir molt d’èxit. En alguns casos va haver-hi un quart de les reserves que no es van presentar però això va permetre que persones que tenien entrada poguessin accedir al recinte. Entre les actuacions va haver-hi un concert de música swing, un altre de rumba i flamenc amb Los vecinos de Manué o els hits del moment amb el grup Balahits. Per als més petits, l’espectacle musical Cançons i sons del món o el conte teatralitzat dels Músics de Bremen. El concert de la Cobla Principal de Terrassa, l’espectacle de circ La Bella Tour i el monòleg de Javi Princep van ser altres dels espectacles programats. 

Tot i el pronòstic de pluja i les quatre gotes que van caure dissabte al matí, finalment va lluir el sol i es van dur a terme totes les activitats previstes. Això sí, el públic assistent va passar força calor en les hores de més sol i és per això que es va ruixar amb aigua a totes aquelles persones que ho van demanar, majoritàriament els infants. 

Pel que fa als premis d’aquesta edició, el primer classificat al premi Cirera d’or, que reconeix les cireres amb millor qualitat, va ser en Jordi Deu; en segona i tercera posició van quedar l’Oriol Font i l’Adrià Riera, respectivament. Pel que fa al premi Cirera d’argent, a la millor presentació, el guardó va ser també per en Jordi Deu; Jordi Soldevida va quedar segon i Teresa Farreras va ser la tercera classificada. 

Tot i ser una celebració diferent, la ciutadania es va mostrar molt participativa i va gaudir d’aquesta edició de la Festa de la Cirera que espera tornar l’any vinent a la normalitat.

 

Arxivat a: Cultura, General
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Festa de la Cirera 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona