CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Jornada d’orientació acadèmica per a l’alumnat de 3r d’ESO

Jornada d’orientació acadèmica per a l’alumnat de 3r d’ESO

09/06/2021

La iniciativa pretenia donar suport al jovent en la tria de les matèries optatives que hauran de fer el curs vinent

Després de l’èxit de les jornades d’orientació que es van fer al mes de maig per a l’alumnat de 4t d’ESO de l’INS Torrelles, que ha de començar una nova etapa educativa, el passat dimecres 2 de juny es va repetir la iniciativa amb el jovent de 3r d’ESO. La voluntat era oferir un servei similar a aquests nois i noies que de cara al curs vinent hauran d’escollir un seguit d’assignatures que els encaminaran cap al seu futur. Aquestes optatives han de servir per ajudar-los a aprofundir en temàtiques que tocaran en les diferents modalitats de Batxillerat i també en alguns cicles formatius. 

Aquesta jornada d’orientació es va centrar en explicar com cadascuna de les assignatures podia ajudar el jovent en els seus estudis. És per això que va haver-hi una primera part durant la qual les dinamitzadores del Casal de Joves El Club van explicar en què consistien, tot i que ja s’havia explicat a l’institut, i també quines són les modalitats existents de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM). Així mateix, alumnes de 4t d’ESO que estan cursant aquestes optatives també van participar en la jornada per explicar la seva experiència, així com exalumnes que actualment estan cursant Batxillerat o cicles formatius.  

La segona part de la jornada va ser més lúdica, amb diferents activitats sobre coneixement de cultura general i sobre el recorregut acadèmic existent a Catalunya.

 

Fotografies cedides per l'INS Torrelles de Llobregat

Arxivat a: General
Jornada orientació 3r ESO
Jornada orientació 3r ESO
Jornada orientació 3r ESO
Jornada orientació 3r ESO
Jornada orientació 3r ESO
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona