CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Nova reunió entre l’Ajuntament i Endesa per millorar la xarxa elèctrica

Nova reunió entre l’Ajuntament i Endesa per millorar la xarxa elèctrica

15/06/2021

Entre els acords que es van prendre hi ha la renovació i soterrament d’alguns trams de la línia de Can Güell i la millora del transformador del carrer de les Rovires de Cesalpina

Ahir dilluns es va celebrar una reunió entre l’Ajuntament de Torrelles i Endesa per fer un seguiment de les queixes veïnals i acordar amb la companyia algunes millores en la xarxa elèctrica. Es tracta d’una de les trobades que es programen trimestralment després que l’any passat des del consistori s’insistís en la necessitats de millorar l’estat de les línies al municipi. A la reunió hi van assistir l’alcalde, Ignasi Llorente, l’enginyer municipal, Josep Puig, i, per part d’Endesa, el responsable de xarxes de mitja i baixa tensió del Baix Llobregat, Xavier Reche, i l’enginyer Adrià Amores. 

Durant la reunió es va informar dels treballs d’esporga i neteja de massa forestal que s’estan realitzant a sota de les línies elèctriques. Així mateix, es va acordar amb la companyia dur a terme algunes millores en el transformador del carrer de les Rovires, substituint el cablejat, millorant la unitat i arranjant l’edifici per la part exterior per millorar-ne la seguretat. 

D’altra banda, des de la companyia s’han compromès a renovar totalment una part de la línia aèria de Can Güell. En alguns trams es substituiran els actuals pals de la llum de fusta per torres metàl·liques, més segures, i en altres el que es farà és soterrar el cablejat.

Arxivat a: General
Línies elèctriques
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona