Gràcies mestres!

Dimecres, 16 de juny de 2021 a les 00:00
Escrit d'opinió d'Ignasi Llorente, alcalde de Torrelles de Llobregat

Ho confesso, jo era dels pessimistes. Quan va començar el curs 2020-2021 el setembre passat era dels que no les tenia totes, i pensava que hauríem d’estar obrint i tancat classes i grups cada dues o tres setmanes. 

La desconfiança no era envers els alumnes, a qui mai reconeixerem prou la maduresa amb la que han afrontat la pandèmia, sovint mostrant més responsabilitat que molts adults. L’aplaudiment que es mereixen les nenes i nens de Torrelles, i d’arreu, és immensa. Infinites gràcies canalla! 

Les meves recances cap a la possibilitat que aquest curs que ara acabem tingués la continuïtat necessària per dur a terme la tasca docent, sorgien de la imprevisibilitat d’un virus que ha demostrat, i encara està demostrant, ser molt més esmunyedís que altres patògens del seu tipus. 

Abans de tancar les darreres hores del curs escolar, doncs, és el moment d’admetre que les previsions més negatives van ser errònies (mea culpa) i que la tasca de totes les persones que fan possible l’escolarització al nostre municipi ha sigut exemplar. Des de l’adequació dels espais que han fet la brigada municipal i els conserges dels centres, passant pel control d’entrades i sortides Policia Local i Protecció Civil, però també per la comprensió i col·laboració de les AFEs i de les famílies en general.  

Però no vull acabar aquest escrit sense fer un agraïment molt sincer a tot el personal docent de les escoles. En un moment molt complex no només han sabut garantir la seguretat de les nostres filles, sinó que han sabut motivar-les i preparar activitats que les fessin sentir lliures, altre cop.  

Així que moltes gràcies Míriam, Elena, Isa i Cesc. Mil gràcies Marc, Eva, Blanca, Gisela, Anna,Albert, Pilar, Lluc, Carme, Quima, M. Carmen, José Àngel, Sònia, Abril, Charo, Erika, Ana, Georgina, Elisabet, Álex, Sheila, Maria José, Salvador, Ginés, Marisol, Néstor,Àstrid, Adam, Sílvia, David, M del Mar, Alícia, Fina, Sandra, Mireia, Patrícia, Xavi, Jordi,Elisabet, Cristina, Pau, Evelyn, Rosana, Jaume, Tati, Xènia, Raquel, Geanina, Esther, Imma, Fernando, Bea, Rosa, Emilio, Alexandra, Jesica, Núria, Fanny, Óscar, Virgínia, Inés, Luís, Marta, Soledad, Laura, Rosa M., Isabel, Sarai, Elena, Neus, Gemma, Magda, Glòria, Teresa, Cristina, Mònica, Abel, Ingrid...

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28