CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Es convoca la tercera edició dels Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc

Es convoca la tercera edició dels Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc

29/06/2021

El certamen, que vol promoure la creació literària, premiarà la millor poesia i la millor narració curta de temàtica lliure i escrites en català

L’Ateneu Torrellenc, amb el suport econòmic de l’Ajuntament, organitza la tercera edició dels seus premis literaris, un certamen que vol promoure i estimular la creació d’obres de qualitat literària. Com en anteriors edicions, es podrà participar en dues modalitats. D’una banda, es premiarà amb 300 euros al millor conte. Les obres que arribin a la fase final de la deliberació del jurat seran publicades en un únic volum en la col·lecció literària ‘Sembra de llavors’ de l’Ateneu. Per l’altra, es premiarà el millor poemari amb una dotació econòmica de 700 euros. El guanyador es publicarà en la col·lecció literària ‘L’Atiador’ de l’Ateneu Torrellenc. 

Les obres presentades hauran de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en català. S’hauran de fer arribar només en format digital al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), en el cas dels contes, i a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e), en el cas dels poemaris. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dia 10 de setembre de 2021. 

El jurat serà nomenat per la secció Litteraria de l’Ateneu Torrellenc i estarà format per tres persones considerades escriptores de reconegut prestigi literari. Els premis es lliuraran durant el mes de novembre, en el marc dels actes de celebració de la Festa Major de Sant Martí. 

Podeu consultar les bases de la convocatòria en el document adjunt.

Arxivat a: General
III Premis Literaris de l'Ateneu Torrellenc

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona