CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > La terrassa de l’Ateneu s’estrenarà amb un cicle de música a la fresca

La terrassa de l’Ateneu s’estrenarà amb un cicle de música a la fresca

30/06/2021

Els divendres del mes de juliol s’oferiran concerts gratuïts en directe amb aforament limitat i amb totes les mesures de prevenció davant la Covid

A partir del dia 9 de juliol, l’Ateneu Torrellenc, amb el suport de l’Ajuntament, organitzarà les Nits d’Estiu, un cicle de concerts amb música en directe que s’oferiran a la nova terrassa de l’equipament. L’entrada serà gratuïta però l’aforament serà limitat per complir amb les mesures de prevenció davant la Covid. S’habilitaran taules i cadires per al públic assistent i hi haurà servei de begudes i per picar.

El primer concert, que es farà el divendres dia 9 de juliol, anirà a càrrec de Sant Boi Camerata Orquestra de Cambra A4 Cordes. Sota el nom ‘Azaroa’, els músics ens endinsaran en un joc on la música clàssica es fusionarà amb el jazz, tot rebent influències d’altres estils com el rock, el flamenc o el pop centreeuropeu.

Divendres 16 de juliol serà el torn de Big Mama Montse & Sister Marion, que ens oferiran un concert de blues en el que melodies i ritmes es transformaran amb una veu que es pura força, entreteniment i emoció.

Finalment, divendres 23 de juliol, el públic assistent podrà gaudir de l’actuació anomenada ‘Elles tenen la paraula’, un recital músico-literari de gran qualitat i un contrast interpretatiu i artístic que sorgeix de la col·laboració entre la veu plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sensible i emotiva arpa de l’Anna Godoy.

Tots els concerts començaran a les 22 hores. Les reserves s’hauran de fer a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e). En cas que quedin llocs lliures, es deixarà entrar les persones assistents fins a omplir la capacitat de la terrassa.

Arxivat a: General
Nits d'Estiu a l'Ateneu Torrellenc
Cartell informatiu - Nits d'Estiu
Cartell informatiu - Nits d'Estiu

Arxius adjunts

  • Programació Nits d'Estiu (PDF, 9,48 MB)
    1a edició d'un cicle de concerts a la fresca organitzat per l'Ateneu Torrellenc amb el suport de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona