CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Inauguració d’una exposició sobre la tècnica de la pedra seca

Inauguració d’una exposició sobre la tècnica de la pedra seca

09/07/2021

La mostra, que inclou maquetes de barraques fetes en vida per Ramon Farreras, es podrà visitar a l’Ateneu Torrellenc fins al 31 de juliol

Amb motiu del reconeixement de la tècnica de la pedra seca com a patrimoni cultural immaterial per part de la UNESCO, l'Associació per la Pedra Seca i l'Arquitectura Tradicional i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya han produït l’exposició ‘Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya’, que es podrà visitar a l’Ateneu Torrellenc fins al proper 31 de juliol. Es tracta d’una mostra sobre les construccions i les tècniques presents al nostre país, en la qual també tenim l’oportunitat de veure maquetes de barraques que va fer en vida el torrellenc Ramon Farreras, de Cal Fèlix.

A la inauguració, que es va celebrar divendres 2 de juliol, van asistir-hi, entre d’altres, la presidenta de l’Ateneu, Anabel Torres, el president de l’Associació de Pedra Seca de Catalunya, Jaume Vives, i l’alcalde de Torrelles, Ignasi Llorente, qui va destacar “la importància de totes aquelles persones, com el Ramon de Cal Fèlix, el Miquel Casas o el grup de’estelladors/es, que han treballat per mantenir viu un patrimoni humà, cultural i ambiental com són els marges de pedra seca i les barraques del nostre municipi, i que darrerament l’Associació Èxit amb els comerços del poble ha posat en valor amb diversos recorreguts”.

Arxivat a: General
Exposició de la tècnica de la pedra seca
Exposició de la tècnica de la pedra seca
Exposició de la tècnica de la pedra seca
Exposició de la tècnica de la pedra seca
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona