CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > Prop de 140 infants participen en el Casal d’Estiu

Prop de 140 infants participen en el Casal d’Estiu

21/07/2021

Els nens i nenes gaudeixen del seu temps lliure amb activitats diverses com sortides, tallers, esports i jocs d’aigua

Un any més, els infants de Torrelles poden gaudir de les diferents propostes que ofereix el Casal d’Estiu, una iniciativa que es desenvolupa amb la voluntat de donar suport a les famílies amb la conciliació laboral i familiar i, al mateix temps, oferir alternatives d’oci als nens i nenes durant el període de vacances escolars.

Durant cinc setmanes s’han programat activitats diverses com sortides, tallers, jocs d’aigua, activitats amb raquetes, aeròbic o les Olimpíades saludables. La segona i la tercera setmana han estat les que han comptat amb més persones inscrites, 138 i 137 respectivament. La primera setmana va haver-hi 120 infants participant al casal. L’afluència d’infants s’ha anat reduint a mesura que s’apropa el mes d’agost: aquesta setmana són 84 nens i nenes els que hi formen part i la setmana vinent es preveu que no arribin a una seixantena.

Els protocols per la Covid estan presents al casal amb mesures com la distribució per grups bombolla, l’entrada esglaonada dels diferents grups i l’obligació de dur la mascareta, excepte a la piscina o quan es realitzen algunes activitats a l’aire lliure. El Casal d’Estiu finalitzarà el proper 30 de juliol.

Arxivat a: General
Casal d'Estiu 2021
Casal d'Estiu 2021
Casal d'Estiu 2021
Casal d'Estiu 2021
Casal d'Estiu 2021
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/07/2021 a les 14:25h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona