Reunió amb el delegat del Govern per fer un seguiment a les mesures contra la COVID

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 00:00
Torrelles ha estat present en aquesta trobada telemàtica que pretenia informar els municipis de com s’està gestionant aquesta cinquena onada

L’alcalde de Torrelles, Ignasi Llorente, va assistir ahir dijous a la reunió convocada pel delegat del Govern a Barcelona, Antoni Morral, amb els ajuntaments del territori per informar sobre les mesures que s’estan aplicant per gestionar la pandèmia de la Covid-19 en aquesta cinquena onada. A la sessió, que es va celebrar via telemàtica, també van assistir-hi els presidents dels Consells Comarcals i responsables de Salut i Protecció Civil.

Un dels temes tractats van ser les mesures a adoptar per al compliment del confinament nocturn, que afecta directament a Torrelles. Alguns municipis que no compten amb aquesta mesura, han sol·licitat que s’apliqui per poder garantir millor la seguretat dels seus veïns i veïnes.

D’altra banda, i davant l’augment de casos de les darreres setmanes, els ajuntaments han demanat al delegat del Govern un reforç de l’atenció primària.

Està previst que aquestes reunions es convoquin periòdicament fins a la finalització de la pandèmia.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:28