CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Torrelletes
Portada > Actualitat > Notícies > S’ofereix una nova possibilitat d’expedir i/o renovar el DNI a Torrelles

S’ofereix una nova possibilitat d’expedir i/o renovar el DNI a Torrelles

27/08/2021

Una unitat mòbil de la Policia Nacional ens visitarà el proper 14 de setembre per a facilitar el tràmit a les persones que no poden desplaçar-se fora del municipi

El proper 14 de setembre es tornarà a oferir el servei per expedir o renovar el document nacional d’identitat al municipi. Una unitat mòbil es desplaçarà a Torrelles amb l’objectiu de facilitar el tràmit a aquells veïns i veïnes que, per diverses raons, no poden desplaçar-se fora del municipi. Hi tindran prioritat les persones grans o amb problemes de mobilitat.

En cas de voler accedir-hi, caldrà demanar cita prèvia a l’Ajuntament, trucant al telèfon 93 689 00 00 a partir del proper dilluns dia 30 d’agost en horari de 9 a 14 hores. Es faran un màxim de 40 tramitacions. Els veïns i veïnes hauran d’acudir a la cita puntualment, amb mascareta i amb l’import exacte de la taxa, que és de 12 euros. Queden exclosos d’aquesta taxa les famílies nombroses i en aquells casos en que el tràmit es fa per un canvi de domicili. Posteriorment, es podrà recollir el nou DNI el dia 17 de setembre.

Recordem que en el cas de renovar el DNI caldrà portar el Document Nacional d’Identitat antic i una fotografia en color, recent, i amb fons blanc. Si hi ha canvi de domicili s’haurà de portar, també, el certificat d’empadronament. En cas de pèrdua, robatori o sostracció caldrà portar dues fotografies i la còpia de la denúncia.

En el cas de fer una primera inscripció, caldrà portar una fotografia en color, recent i amb el fons blanc, el certificat d’empadronament amb vigència de 3 mesos i el certificat literal d’inscripció de naixement amb vigència de 6 mesos expedit pel Registre Civil en el que consti que s’ha emès per a l’obtenció del DNI. Si es tracta d’una persona menor d’edat, haurà de venir acompanyada per la persona tutora legal amb el seu DNI en vigor.

Arxivat a: General
Expedició o renovació del DNI
Tramitació DNI - Cartell informatiu
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona