CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Noves propostes culturals per al darrer quadrimestre de l’any

Noves propostes culturals per al darrer quadrimestre de l’any

02/09/2021

L’Ateneu Torrellenc ofereix una programació fins al mes de desembre que inclou música, exposicions, espectacles teatrals i animació infantil

Aquest mes de setembre es posa en marxa la nova programació cultural de l’Ateneu Torrellenc. Durant el darrer quadrimestre de l’any, l’entitat oferirà diferents propostes culturals i lúdiques per a un públic divers, entre les quals no faltaran exposicions, concerts, xerrades, representacions teatrals i espectacles d’animació infantil.

El tret de sortida es donarà el proper dilluns 6 de setembre amb una mostra de pintures de Germán Ruiz Rodríguez, que es podrà visita a la sala d’exposicions fins al dia 30 de setembre; el circ serà el protagonista de l’espectacle que s’oferirà diumenge 19 de setembre a les 11.30 h, a càrrec de la companyia El Circ Petit; el mes es tancarà amb una de les propostes de l’espai Debat a bat, una xerrada sobre l’eutanàsia a càrrec d’Isabel Alonso, vicepresidenta de l’associació Dret a Morir Dignament.

Durant el mes d’octubre, la sala d’exposicions mostrarà les pintures d’Isabel Hurtado, del 5 al 30 d’octubre; Palmira’ serà l’espectacle teatral i musical que es podrà veure a l’Ateneu el dissabte dia 16; dimecres dia 20, també en el marc de l’espai Debat a Bat, podrem mantenir una conversa amb l’ex conseller Josep Rull.

Sento Masià serà l’artista convidat a l’Ateneu al mes de novembre per mostrar les seves obres; diumenge dia 7, el protagonista serà el teatre, amb la representació de la comèdia ’36 preguntes que faran que t’enamoris... o no’; també durant el mes de novembre es lliuraran els premis literaris de l’Ateneu, s’ oferirà el documental Última Patagonia, dins la programació de la Festa Major, i se celebraran els actes de commemoració del 55è aniversari de l’Esbart Sant Martí.  

Aquesta programació cultural es tancarà amb l’exposició de capses artesanals de Francesc Corpas i Farners Casas, que es podrà visitar del 4 al 31 de desembre, ‘La Gran A...Ventura’ de Marcel Gros el diumenge dia 12, la col·laboració de l’Ateneu amb la Marató de TV3, que aquest any es destina a la salut mental, el concert de Nadal de la coral Amadeu Vives i del cor Mirabolà, i el Cabaret de Nadal de la secció Enlaire.

Totes les activitats i espectacles programats compliran amb totes les mesures preventives aprovades pel Procicat per a garantir la seguretat del públic assistent.

Podeu consultar la programació en el document adjunt.

Arxivat a: Cultura
El Circ Petit

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona