CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > S’inicia un nou curs escolar a Torrelles

S’inicia un nou curs escolar a Torrelles

13/09/2021

Prop de 800 alumnes omplen avui les aules de l’escola Can Coll, l’escola Sant Martí, l’institut i l’escola bressol municipal

Avui dilluns, dia 13 de setembre, la comunitat educativa torrellenca, com la de la resta de Catalunya, inicia el curs escolar 2021-2022 amb la voluntat i l’esperança que pugui fer-se amb més normalitat que en els dos cursos anteriors, marcats per la pandèmia.

Al voltant de 800 alumnes torrellencs de 0 a 16 anys han tornat avui a l’escola bressol El Serralet, a les escoles Sant Martí i Can Coll i a l’institut de Torrelles per a retrobar-se amb mestres, educadors/es, PAS, i companys/es de classe i esperant que l’activitat dins i fora de les aules vagi recuperant la normalitat.

De moment es mantindran gran part de les mesures Covid del curs anterior, amb l’obligatorietat de fer ús de la mascareta, però enguany es flexibilitzen algunes restriccions i els i les alumnes podran compartir materials i podrà haver-hi moments de relació a l’exterior entre diferents grups bombolla.

A diferència de l’inici del curs passat, en aquesta ocasió el personal educatiu i l’alumnat major de 12 anys ja està majoritàriament vacunat, un fet que serà decisiu per anar recuperant les dinàmiques dels cursos anteriors al març de 2020.

Arxivat a: General, Coronavirus
Escola Bressol El Serralet
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona