CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > S’obre un punt de vacunació a Torrelles sense cita prèvia

S’obre un punt de vacunació a Torrelles sense cita prèvia

14/09/2021

El Casal de Joves acollirà el proper dijous 16 de setembre, de 16 a 20 hores, una marató de vacunació destinada a veïns i veïnes majors de 12 anys

El proper dijous, dia 16 de setembre, el Casal de Joves (carrer Enric Teria, s/n) acollirà un punt de vacunació sense cita prèvia per a totes les persones majors de 12 anys que encara no s’hagin vacunat contra la Covid o no tinguin la pauta completa. Els veïns i les veïnes que així ho vulguin hauran d’apropar-se directament al casal amb la targeta sanitària individual o document d’identificació (DNI, passaport o NIE) de 16 a 20 hores, o fins que s’exhaureixi l’estoc disponible. Els menors hauran d’anar acompanyats del pare, mare o tutor legal.

La iniciativa s’està duent a terme també en altres municipis de la Catalunya Central amb l’objectiu d’accelerar el ritme de vacunació de la ciutadania i recuperar totes aquelles persones que per problemes de desplaçament, de salut o perquè en el moment que els tocava no es van poder vacunar, ara puguin fer-ho. Recordem que per assistir a aquesta convocatòria no cal demanar cita prèvia.

 

Arxivat a: General, Coronavirus
Vacunació Covid
Vacunació sense cita prèvia
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/09/2021 a les 08:50h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona